Service och reparationer

Kontakta oss på 020-677 677 eller hitta ditt serviceställe nedan för att boka en service eller reparation.

Hitta ditt serviceställe Boka service direkt

Vi är experter på din Hyundai.

Låt oss ta hand om din bil så kan du tänka på annat.

Originalservice och
Originalservice 6+

Fackmässigt arbete, personligt bemötande och besökstid som passar dig. En auktoriserad verkstad ger din bil rätt service, reparation och tillbehör.

Läs mer

Säsongskontroller

Varje årstid ställer sina krav på bilen. Våra tekniker förbereder så att din bil klarar snö och is inför vintern och de långa bilturerna på sommaren.

Läs mer

Förbesiktning

Slipp överraskningar när du ska på bilbesiktning. Kom till din Hyundaiverkstad så gör de en kostnadsfri kontroll av din bil innan du kör till besiktningen.

Läs mer

Reparation och slitage

Vi reparerar såväl skador som slitage så att din bil fortsätter vara av högsta kvalitet. Till exempel vid stenskott, bromsbyte och karosskador.

Läs mer

Läs mer om våra servicelöften till dig som Hyundaiägare.

Däck och hjul

Spara tid, kraft och utrymme – lämna in din bil för byte av hjul hos oss. Däcken kontrolleras av våra experter så att du färdas säkert.

Läs mer

Multimedia och
navigation

När du servar bilen hos en Hyundaiverkstad utförs en uppdatering av ditt navigationssystem. Här får du även info om hur du ansluter din mobiltelefeon.

Läs mer

Hyundai Original

Originaldelar och tillbehör är det bästa alternativet för din Hyundai. De är tillverkade för att hålla lika hög kvalitet som delarna som monterades när bilen byggdes i fabriken.

Läs mer

Program-
uppdateringar

När du servar bilen hos en Hyundaiverkstad uppdaterar vi alltid med den senaste mjukvaran för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt bilägande.

Läs mer

Servicelöften

Våra servicelöften till dig som Hyundaiägare.

Besökstid som passar dig
Hos oss står du som kund i centrum, vi gör allt för att hitta en tid som passar.

Personligt bemötande med engagemang och omtanke
Vi har tagit Hyundais hela bilfilosofi till våra hjärtan; vi gör allt vi kan för att du ska få ett bekymmersfritt bilägande.

Överenskommelse om pris på beställt arbete
Vi står för vad vi lovar och lämnar ett fast och konkurrenskraftigt pris innan vi sätter igång.

Fackmässigt arbete
Våra Hyundai-tekniker är specialister på Hyundai, vi använder utrustning, verktyg och reservdelar som fabriken rekommenderar.

Bilen klar på överenskommen tid
Blir det tillägg eller förseningar ringer vi upp och informerar.

Beskrivning av utfört arbete och fakturans innehåll
Vi förklarar vad vi gjort och ser till att arbetet stämmer överens med vår överenskommelse.

Uppföljning efter verkstadsbesöket
Vi kontaktar dig efter besöket för att kontrollera att arbetet är till belåtenhet. Det är ett led i vår strävan att ständigt bli bättre.

Boka tid hos ditt serviceställe.

*
*
*
*
*
* Obligatorisk uppgift

Genom att skicka in formuläret godkänner du att blir kontaktad av Hyundais återförsäljare för att behandla din begäran med utgångspunkt från den information du har lämnat. Vi behandlar dina personuppgifter på sätt som beskrivs i vår sekretesspolicy och cookiepolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta Hyundai Bilar Import AB.

Provkorning thankyou

Tack!

Vi har tagit emot din förfrågan och kommer kontakta dig så snart vi kan. Har du några frågor eller funderingar och hellre vill ringa når du oss på 020-677 677. En bekräftelse skickas även till den e-post adress du angivit

Vi är experter på din Hyundai.

När du lämnar din Hyundai hos en auktoriserad Hyundaiverkstad blir den omhändertagen av experter. En auktoriserad Hyundaiverkstad är experter på Hyundai och ger din bil rätt service, reparation och tillbehör. Din Hyundaiverkstad utför alltid service och reparationer enligt fabrikens senaste rekommendationer och använder alltid Hyundai Originaldelar. Det gör att bilen bibehåller sin kvalitet och det lönar sig i längden att lämna bilen till oss. Det är bara auktoriserade Hyundaiverkstäder som har tillstånd att hantera eventuella garantiarbeten och tekniska programuppgraderingar rekommenderade av Hyundaifabriken. Hyundaiverkstaden kontrollerar också om det finns andra mjukvaru-uppdateringar för din bil och uppdaterar den i så fall med dessa om det är nödvändigt för just din Hyundai. Vi gör upplevelsen med din Hyundai ännu tryggare och bekvämare.

Kontakta oss på 020-677 677 eller hitta ditt serviceställe nedan för att boka en service eller reparation.

Hitta ditt serviceställe Boka service direkt
Stäng
Missa inte våra nyheter och erbjudanden
- prenumerera på Hyundais nyhetsbrev
Genom att fylla i din e-postadress ovan samtycker du till att Hyundaikoncernen och de återförsäljare som är knutna till Hyundaikoncernen får använda den för bl.a. informations- och marknadsföringsändamål. För mer information se vår integritetspolicy.
Laddar...
Icon chat 4f2c2cefecd7f346d471433e581e5759238aa8ff3b999753033ae0cde38ace54
Chatta

Ställ dina frågor här

Välj modell

Välj motor

Välj utrustning

Jämför utrustningspaket

Färg

Välj färg

Välj takfärg

(Färgen kan avvika från det faktiska utförandet.)

Finansiering

Så har vi räknat

Privatlån

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Priser sätts av varje återförsäljare. Finansieringsförslaget avser Hyundai Finans med 3.95% i nominell ränta samt ett restvärde på ca 40%. Inbyte/Kontantinsats motsvarande 30% (min. 20% enl. lag).

Privatleasing

Priset är av generalagent rekommenderat cirkapris. Lokala prisavvikelser kan förekomma. Privatleasingförslag via Hyundai Finans: 36 mån, 4 500 mil, ingen första förhöjd avgift. Övermil debiteras med 10 kr per mil, men prata med din återförsäljare om du innan känner att du vill göra en beräkning på fler antal mil redan nu.

Tjänstebil

Förmånsvärde: Avser förmånsvärde netto beräknat med 50% marginalskatt.

Företagsleasing Alla priser exkl moms. Vi har räknat med en förhöjd första leasingkostnad om 20% av bilens värde. Aviseringsavgift på 55:- samt Uppläggningsavgift på 595:- tillkommer. Restvärde 50%. Leasingtid 36 månader.

www.hyundaifinans.se